“Maestralna Hrvatska”, “Vatreni poslali Brazil kući”

“Maestralna Hrvatska”, “Hrvatska senzacionalno izbacila Brazil”, samo su neki od naslova kojima su mediji u BiH u petak navečer izvijestili o pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije nad brazilskom momčadi, dok su navijači hrvatske reprezentacije pobjedu obilježili i na ulicama bosanskohercegovačkih gradova, piše hrt.hr.

Odmah po završetku utakmice pobjeda Hrvatske na penale proslavljena je vatrometom i petardama i u Sarajevu, a mediji poput portala “Dnevnog avaza” nisu štedjeli komplimente za najbolje hrvatske nogometaše.

“Avaz” piše kako su hrvatski nogometaši izbacili Brazil odigravši još jednu maestralnu partiju.

– Hrvati su ponovo bili besprijekorni, piše “Avaz”.

Portal “Oslobođenja” ishod utakmice između Hrvatske i Brazila opisuje kao nevjerojatan.

– Nevjerojatno: Hrvatska ponovo izborila polufinale svjetskog prvenstva, eliminiran je veliki Brazil, naslov je kojim je “Oslobođenje” izvijestilo svoje čitatelje o uspjehu hrvatskih nogometaša.

Portal ističe kako je važno to što su Hrvati u utakmicu ušli s velikom dozom samopouzdanja, a to je na kraju i omogućilo pobjedu.

Portal Klix piše pak kako je Hrvatska odigrala izvanredno prvo poluvrijeme, potpuno kontrolirajući sredinu terena, a unatoč činjenici da je Brazil u drugom poluvremenu preuzeo inicijativu uslijedio je senzacionalni ishod i pobjeda hrvatske momčadi.

– Vatreni poslali Brazil kući, naslov je na portalu banjolučkih “Nezavisnih novina” koje ističu kako je Hrvatska smirenim nastupom na kraju izborila trijumf.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?