Bizaran ispad izbornika Hrvoja Horvata izazvao lavinu komentara: ‘Pitanje, zašto ne vole Hrvatsku?’

Nakon pobjede protiv Bahreina izbornik Hrvoje Horvat dao je jedan od najbizarnijih intervjua novinarki RTL-a Ines Godi Forjan, piše net.hr.

U susretu posljednjeg kola skupine IV., drugog kruga svjetskog rukometnog prvenstva hrvatska reprezentacija je u Malmöu pobijedila Bahrein s 43-32 (17-16), no to nije bilo dovoljno za četvrtfinale.

Važno je naglasiti da pobjeda Hrvatskoj osigurava deveto mjesto koje vrlo vjerojatno vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre. Međutim, za konačnu potvrdu ulaska u kvalifikacije za OI u Parizu 2024. trebat će pričekati iduće Europsko prvenstvo i iduće Afričko prvenstvo.

Nakon pobjede protiv Bahreina izbornik Hrvoje Horvat dao je jedan od najbizarnijih intervjua novinarki RTL-a Ines Godi Forjan. Umjesto da odgovori na pitanje o tome hoće li ostati izbornik, Horvat je samo otvarao usta.

“Što je bilo, greška neka? Odgovorio sam”, nakon 15-ak sekundi napokon je progovorio još uvijek aktualni hrvatski izbornik.

Njegov ispad nije prošao bez komentara legendarnih Kauboja u studiju RTL-a, a Petar Metličić mu je jasno poručio:

“Ovo je sramota, nisam ovo nikad doživio. Možemo pričati o igračima, utakmici, ali ovo je nepoštivanje. Cveba Horvat, vrime je. Tako mi kažemo u Splitu. I svi oni koji su ga ovdje doveli. Ovako ponašanje… Za mene je ovo nedopustivo.”

Njegov ispad izazvao je i lavinu komentara čitatelja Net.hr-a. Izdvajamo neke od najboljih:

“Taj mi se ne sviđa od prvog dana. Baš je vrime…”

“Za svaki posao treba imati znanje pa tako i za rukomet, bahatost nije dosta.”

“Uništavaju rukomet kao što su uništili košarku. Pitanje, zašto ne vole Hrvatsku?”

“Izbornikovi postupci dovoljno govore o njemu…”

“Jel’ ovom sestra udana Mamić? Pitam za Gobca.”

“Mislim da je malo zalutao na klupu Kauboja. Ili je nečiji poslušnik.”

Intervju pogledajte ovdje:

https://danas.hr/sport/sp-rukomet/sto-to-radi-horvat-nakon-utakmice-gestikulirao-je-rukama-i-samo-otvarao-usta-79cd3b3a-9b4f-11ed-bc4b-62ec5dc5fa7f

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?