Čačić: “Prvenstvo nije gotovo, a Ivanušec bi mogao natjerati izbornika da razmišlja o njemu”

Nogometaši Dinama pregazili su Hajduk u najvećem hrvatskom derbiju s velikih 4:0, a zadovoljan predstavom svojih igrača bio je trener Modrih Ante Čačić, koji je i dalje neporažen u utakmicama s Hajdukom, piše hrt.hr.

Od prve minute su dominirali domaći igrači, a dva brza gola ‘ubila’ su Bijele: 

– Ja sam rekao odmah prije utakmice da me zanima predstava Dinama i na koji način ćemo se ponašati svih 90 minuta. Nastojali smo doći do dominacije, rano smo došli do dva gola i to je usmjerilo igru i smanjilo elan kod gostujuće ekipe. To ne umanjuje predstavu mojih igrača koji su svih 90 minuta dobro igrali i bili angažirani. Prvo poluvrijeme Hajduk nam nije ušao u 16 metara, a drugo su tek pred kraj imali dva udarca. Sve u svemu, dobra predstava. Ova tri boda su jako važna jer s ovom pobjedom najbliži pratioc ima osjetan zaostatak.

Čačić oprezan unatoč velikoj prednosti na tablici:

– Držim da prvenstvo još nije gotovo, mi ćemo do kraja svaku utakmicu igrati ozbiljno, 39 bodova je još u igri, ostaje mi samo čestitatI mojoj ekipi na odličnoj igri. Imamo za tri dana Kup s Lokomotivom, pa Osijek u nedjelju. Nema previše vremena za slavlje. 

Odlični su bili danas Ivanušec Petković, a trener Čačić osvrnuo se na njihovu ulogu u reprezentaciji: 

– Vraća se Luka i ja sam siguran da će on svojim igrama natjerati izbornika da razmišlja o njemu. Nebrojno puta sam rekao da Bruno ima klasu i da je značajan u našoj igri. On povezuje našu igru, ono što mu zamjeram je to što ne gleda prema golu, vrlo se rijetko odlučuje na udarce, a ima dobar i precizan udarac, što prije to promijeni, bit će bolje za njega u reprezentaciji.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?