Ljubušaci bili u Turskoj, oduševili Turke porukom na stadionu pa nam Turci uzvratili

Među sedam stotina hrvatskih navijača u Bursi gdje je reprezentacija Hrvatske kao gost savladala Tursku u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, bilo je i nekoliko Ljubušaka, među njima i Predsjednik Skupštine Kluba navijača”Mi Hrvati” Mirko Bebek, a oni su oduševili svojom gestom kada su donijeli transparent podrške turskom narodu koji je stradao u potresu.

Kako navode na Facebooku, upravo je Ljubušak Mirko Bebek organizatoru utakmice Turska-Hrvatska uručio transparent na kojem piše “Sizinleyiz”, što su prijevodu na turski znači “Uz vas smo“.

Incijativu o transparentu predložio je Klub navijača “Mi Hrvati”, a odlučeno je da to bude poseban transparent na kojem su zajedno hrvatska i turska zastava te spomenuti natpis podrške. Taj transparent Hrvati su istaknuli kako bi još jednom podsjetili da su uz narod Turske nakon razornog potresa koji je prije više od mjesec dana odnio živote preko 50.000 ljudi.

Odgovor turskih navijača već je poznat. Na tribinama su osvanule poruke zahvalnice Hrvatskoj za nesebičnu podršku tijekom teških trenutaka za Tursku.

“Zahvalni smo na vašoj podršci i prijateljstvu”, stajalo je u paroli koju su turski navijači istaknuli na utakmici u Bursi.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?