Travnjak stadiona HŠK Zrinjski trebao bi biti završen do kraja mjeseca

Radovi na terenu stadiona Pod Bijelim brijegom nastavljaju se, a kako neslužbeno saznaje N1, iako radovi malo kasne, odvijaju se zadovoljavajućom brzinom.

Radovi na terenu stadiona na kojem igra prvak države službeno su počeli krajem prosinca prošle godine, ali su de facto započeti u prvima danima 2023. godine.

Originalni travnjak je ubrzo skinut i prebačen u prostore Sveučilišta u Mostaru, a radovi su nastavljeni višim, ili manjim intenzitetom, ovisno od vremenskih prilika i ljudstva na raspolaganju podizvođačima radova.

Ono što je dobro je da bi, prema informacijama do kojih je došao N1, teren trebao biti završen u mnogo kraćem roku u odnosu na sve ostale terene u okviru projekta rekontrukcije koje je započeo N/FS BiH, ali okvirni rok koji je dat na početku izvođenja radova, 1. travanj, već je probijen.

Trenutno se na stadionu u Mostaru očekuje postavljanje prskalica, nakon čega bi trebali biti položeni svi slojevi do postavljanja novog travnjaka, a cjelokupan posao mogao bi biti završen do kraja travnja, tako da bi Zrinjski do kraja prvenstva mogao zaigrati na svom terenu i spremno dočekati europska natjecanja početkom iduće sezone.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?