Danas i sutra uživajte u lijepom vremenu, a onda stiže novo zahlađenje

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 13 do 19, na jugu do 22 °C.

U četvrtak 13.4.2023., prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u središnjim, istočnim područjima Bosne i u Hercegovini jutro pretežno sunčano, uz postupno naoblačenje tijekom dana. U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ponegdje na zapadu i sjeverozapadu Bosne je moguća slaba kiša ili lokalni pljusak. Tijekom noći kiša u većem dijelu naše zemlje. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne povremeno jaki udari juga. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 11, na jugu do 13, a dnevna od 17 do 23 °C.

U petak 14.4.2023., pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša u većem dijelu naše zemlje, a u ostatku dana lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 7 do 13, na jugu do 15 °C.

U subotu 15.4.2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ili tijekom noći kiša ili lokalni pljuskovi se očekuju u većem dijelu naše zemlje. Na plananima sa slabim snijegom. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, u Hercegovini i sjevernim područjima Bosne do 17 °C.

U nedjelju 16.04.2023., oblačno vrijeme sa kišom. Na planinana sa slabim snijegom. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 4 do 10, na jugu do 14 °C.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?