Hrvatska do finala nakon peteraca

Hrvatska do finala nakon peteraca

Link na izvornu vijest

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva u Dohi svladavši u polufinalu Francusku sa 17-16 (3-2, 3-3, 3-1, 2-5; 6-5) boljim izvođenjem peteraca,piše Hina. Trostruki strijelac za Hrvatsku bio je Loren Fatović s tri gola, po dva su dodali Jerko Marinić Kragić i Kostantin Harkov, dok je za Francusku tri gola postigao Alexandre Bouet, a po dva su dodali Thomas Vernoux, Romain Vernoux i Enzo Khasz.

Iako je kapetan Marko Bijač sjajno branio tijekom čitavog susreta, nije obranio niti jedan od pet peteraca u raspucavanju, pa je izbornik Ivica Tucak povukao dobitnički potez i umjesto Bijača na vrata poslao Matu Anića koji je u šestoj seriji obranio udarac Khasza za plasman Hrvatske u finale. Hrvatska će u subotu u finalu od 15.30 sati igrati protiv Italije koja je u prvom polufinalu svladala Španjolsku sa 8-6.

The post Hrvatska do finala nakon peteraca first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?