Zvijezda Evertona bacila dres navijačima, oni mu ga vratili, intervenirala policija

Everton je nastavio s lošim predstavama i upisao treći uzastopni poraz. Bez bodova su ostali na gostovanju kod Bournemoutha koji je slavio s 3-0. Gostujući navijači stigli su na krajnji jug Engleske u nadi kako bi njihovi ljubimci mogli pobjeći s trenutačnog 17. mjesta na prvenstvenoj ljestvici, ali dočekalo ih je novo razočaranje, piše pogled.ba.

Nakon utakmice, pristaše Evertona nisu ostale dužne svojim igračima, a najveće poniženje pretrpila je ponajveća klupska zvijezda – Alex Iwobi. Nigerijski reprezentativac odlučio je baciti dres među okupljenu masu na tribini, ali čim ga je bacio, jedan od navijača odmah mu ga je vratio. Situacija je eskalirala, a u dramu se morala uplesti i policija.

Razjarene navijače pokušao je smiriti i Frank Lampard, koji im se pokušavao ispričati, međutim, nije baš uspio u svom naumu. Bivšem engleskom reprezentativcu, trenerska stolica sve više se trese i upitno je koliko će uprava Evertona imati strpljenja s njim na klupi. Sedmi je to poraz Evertona u ovoj sezoni Premier lige.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?