Vozio bez dozvole u suprotnom smjeru, bježao i udario u policijsko vozilo

Požeška policija privela je 39-godišnjeg vozača koji se noćas u mjestu Novi Bešinci, osobnim automobilom kretao u suprotnom prometnom trakom, nije ima vozačku dozvolu, pobjegao je policiji, a kod mjesta Podgorje udario je u zaustavljeno policijsko vozilo, piše hrt.hr.

Iz Policijske uprave požeško-slavonske u subotu je priopćeno da su oko ponoći u mjestu Novi Bešinci policijski službenici prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti osobni automobil Volkswagen, požeških registracija koje se kretalo suprotnom prometnom trakom, dok se vozač oglušio na svjetlosne i zvučne signale.

Vozilo je zaustavljeno između mjesta Podgorje i Vetovo te je utvrđeno da 39-godišnji vozač koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu i odbio je alkotestiranje nakon čega se s navedenog mjesta udaljio vozilom.

Nadalje, 39-godišnji vozač je u blizini mjesta Podgorje udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no ubrzo su ga sustigli policijski službenici. Muškarac je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, naveli su iz PU požeško-slavonske.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?