Zekić: Nismo se uspjeli nametnuti; Garcia: Kontrolirali smo utakmicu

U prvom susretu 18. kola SuperSport HNL-a domaća Istra 1961 i Slaven Belupo remizirali su bez golova u Puli, piše hrt.hr.

U prvom poluvremenu nije bilo puno uzbuđenja, mnogo više prilika mogli su vidjeli gledatelji u drugom, a najbolju priliku imao je napadač Istre 1961 Ante Erceg koji je, iz teškog kuta i blizine, pogodio u 75. minuti vratnicu. Domaćini su imali više udaraca, no na kraju su gosti uspjeli sačuvati bod.

– Nakon dva mjeseca odigrali smo prvu utakmicu. Nije bilo pravog ritma. S prvim poluvremenom mogu biti donekle zadovoljan, ali u drugom je Istra bila bolja. Imali su bolje šanse i bili opasniji. Sve nam se svelo u fazu obrane, ali nismo se uspjeli nametnuti. Dečki su svjesni toga, radit ćemo na tome u budućnosti, kazao je Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, nakon utakmice pa dodao:

– Imamo puno stvari na kojima trebamo raditi, već je za pet, šest dana nova utakmica. Nismo se uspjeli nametnuti s loptom u drugom dijelu, ali nadamo se da ćemo biti bolje u sljedećim utakmicama. Za početak bod u gostima protiv jako dobre Istre pa možemo biti zadovoljni.

Trener Istre Gonzalo Garcia smatra kako njegova momčad mora biti bolja u završnici.

– Mislim da smo u prvom poluvremenu bili u kontroli i imali dvije prilike, no nismo zabili. U drugom smo dovoljno kreirali za jedan gol, imali smo tri ili četiri čiste šanse, a držali smo ih daleko od našeg gola. U zadnjoj trećini moramo biti ubojitiji, rekao je Garcia.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?