Brigada kralja Tomislava sutra obilježava svoju 31. obljetnicu.

Link na izvornu vijest

Brigada kralja Tomislava sutra obilježava svoju 31. obljetnicu.

Sveta misa za sve poginule i umrle pripadnike brigade bit će služena u spomen-bazilici u 11 sati, nakon čega slijedi mimohod s ratnim stijegovima. do spomen-obilježja. gdje će biti položeni vijenci i upaljene svijeće.

Svečana akademija predviđena je potom u kino dvorani KIC-a. Okupljenima će se obratiti predsjednik HVO-a Tomislavgrad Mijo Tokić, zapovjednik brigade Ivan Stanić te u ime obitelji poginulih Ljiljana Zrno.

Za iskazano junaštvo njenih pripadnika Brigadi kralja Tomislava predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uručit će priznanje Red Nikole Šubića Zrinskoga.

Nastupit će Klapa sv. Jeronim iz Šujice, uz nastup brata i sestra, Karle i Marijana Mile Radoša koji će zajednički izvesti himnu hrvatskoga naroda, te pjesme Ratnici svjetla i Ljilja Šujička, u spomen na hrabru pripadnicu saniteta Brigade kralja Tomislava Ljiljanu Zrno koju su mučki ubili pripadnici Armije BiH u prosincu 1993. godine.

Nakon svečane akademije u hotelu Tomislav predviđeno je braniteljsko druženje.

Mandino-selo.com

Objava Brigada kralja Tomislava sutra obilježava svoju 31. obljetnicu. pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?