Bjelica o Iranu: Odati počast Skočiću i Renduliću

Iran je sjajnom izvedbom u drugom poluvrmenu prvog ogleda drugoga kruga u skupini B, pobijedio Wales s 2:0 i došao do prvih bodova, piše hrt.hr.

Iranci su igrali borbeno, žustro, hrabro i sve im se poklopilo u sudačkoj nadoknadi, kada su nakon niza odličnih prilika, postigli dva pobjednička pogotka.

Tomu je prethodio crveni karton za vratara Walesa Waynea Hannesseyja.

– Vidio sam jedan realan rezultat na kraju. Iran je tijekom utakmice bio poduzetniji, pokazivali su veću ambiciju i moć prema naprijed. Drago mi je, simpatični su mi Iranci, drago mi je zbog našeg Dragana Skočića. Trebamo i njemu i Kruni Renduliću čestitati na svemu što su tamo napravili, rekao je HRT-ov komentator Nenad Bjelica u emisiji Qatara.

Gdje je Gareth Bale?

– Protiv SAD-a su Velšani bili jako loši, tek kada su Amerikanci malo posustali zabili su gol za izjednačenje. Danas vrlo razočaravajuće, poneki šut. Bale puno znači ovoj reprezentaciji, a on nije došao na ovo Svjetsko prvenstvo. On je u najboljim nogometnim godinama, dvije, tri godine u Realu i sada u SAD-u ne igra konstantno i to se vidi, dodaje Bjelica.

Iranci su se nakon teškog poraza od Engleske vratili u igru.

– Nisu puno dozvolili Walesu, a osim golova, stvorili su još jedno pet, šest sjajnih situacija, dodaje Bjelica. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?