Juan Maneul Varea prestaje s aktivnim igranjem nogometa: “Ti ne samo da si vrhunski igrač, ti si najbolji čovjek”

Argentinac, nogometaš Juan Maneul Varea, koji je ostavio velik trag u bosanskohercegovačkom prestaje s aktivnim igranjem nogometa, objavio je HNK Kruševo za kojeg je Varea donedavno nastupao.

Podsjetimo, Varea je u BiH stigao još 2009. godine kada je počeo igrati za Široki Brijeg.

Nastupao je ovaj odlični napadač još u našim krajevima za Željezničar, Imotski, Dugopolje, Kamen, a karijeru je završio u Kruševu gdje je zajedno s još jednim velikanom Wagnerom Santosom Lagom bio veliki uzor i poticaj mladim igračima.

O svemu su se preko Facebooka oglasili i iz HNK Kruševo, gdje se Tihomir Čule-Tiša brine za sve u klubu.

Ja sam upoznao milijun ljudi, ali ovakvu ljudsku veličinu nisam nikada. Njemu nije bitno u kojem klubu i rangu igra. U svakom će srce ostaviti na terenu i poginuti za svaku loptu. Nažalost, zbog napretka u trenerskoj karijeri i puno obaveza, njegovoj igračkoj karijeri došao je kraj. Juan Maneul Varea prestaje sa aktivnim igranjem nogometa. Hvala ti za sve, maestro. Hvala za svaki gol, za svaki klizeći, za svaki trening. Hvala ti što si ovaj klub doživio kao nešto svoje. Hvala ti za ogroman doprinos u promidžbi kluba. Jednom rječju, HVALA TI ZA SVE. Ti ne samo da si vrhunski igrač, ti si najbolji čovjek kojeg sam ikad sreo. Želimo ti puno uspjeha u trenerskoj karijeri, ali prije svega puno zdravlja, tebi, Mariji i Viki. Volimo te i uvijek ćeš biti dio nas“, poručili su na Facebooku.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?