Conte nakon teškog poraza branio Perišića: Trener je prvi kriv

Tottenham je jučer upisao jedan od bolnijih poraza ove sezone. Londonski sastav jučer je na poluvremenu protiv aktualnih prvaka Manchester Cityja imao dva gola prednosti, a onda se u nastavku raspao i u deset minuta primio tri gola, konačni rezultat bio je 4:2 i velika pobjeda za Pepa Guardiolu, piše hrt.hr.

Jedan od krivaca za težak poraz bio je i naš reprezentativac Ivan Perišić, on je prema pisanju tamošnjih medija loše reagirao kod čak tri gola, a novinare je nakon utakmice zanimalo što trener Antonio Conte misli o nastupu Vatrenog.

Conte nije želio ni spomenuti našeg Ivana, ističe da je on glavni krivac kada momčad primi četiri gola, a tek onda igrači.

– Da, ali ne volim napadati samo jednog igrača za ovo. Sigurno kada primiš četiri gola, da je onda trener prva odgovorna osoba. Nakon mene, idući su igrači krvi, nije da ih ja tjeram da griješe. Prva greška je moja jer ovaj ishod znači da ne radimo dovoljno na obrani i da moramo biti više kompaktni, kao cijeli tim, ne samo braniči. Kada primiš četiri gola, onda je to problem za cijeli tim, ne samo za braniče, golmana ili pojedinog igrača. 

Tri greške našeg Ivana dovele su do tri gola Cityja u samo deset minuta, trener Conte zamijenio ga je u 68. minuti susreta, a nakon utakmice je govorio kako njegovoj momčadi nedostaje iskustva u ovakvim utakmicama. 

Arsenal je i dalje vodeći sa 47 bodova, drugi City sada ima 42, tri više od trećeg Manchester Uniteda, dok je peti Tottenham ostao na 33 boda, pet manje od četvrtog Newcastle Uniteda.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?