Leko: Dojam nije bitan, moramo vratiti pobjednički gard

Sutra se igraju preostale utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Šibenik gostuje kod BSK u Bijelom Brdu, na Maksimiru Dinamo dočekuje Lokomotivu, a najviše pozornosti privlači ogled koji će u Gradskom vrtu odigrati Osijek i branitelj naslova Hajduk, piše hrt.hr.

I jedni i drugi traže izlaz iz krize. Hajduk je izgubio od Dinama u derbiju 4:0, dok je Osijek četiri utakmice bez pobjede u HNL-u, s tri poraza i jednim remijem.

– Jako bitna utakmica. U Kupu znamo da ili si pobjednik ili si gubitnik. Možda je i dobro da dolazi što prije. Očekujemo dobru reakciju nakon svega što se događalo. Imamo teren od 18 do 20 i priliku pokazati svima koliko nam je stalo, koliku kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, početi igrati barem hrabri nogomet i napraviti sve da utakmicu dobijemo, rekao je trener Hajduka Ivan Leko

– I mi imamo problema, kao i oni. Mi gledamo sebe. Možda smo postali mekani od puno priče, terapije, komunikacije… sad je taj moment. Napraviti sve da se dobije. Umjetnički dojam nije prebitan, posebno u momentu u kakvom smo mi. Ali vratiti pobjednički gard, što smo imali i što ovaj klub mora uvijek imati i pokazati to na terenu. 

Teren u Gradskom vrtu nije dobar.

– Imali smo top teren u Maksimiru pa nam nije ništa dobro donio. Nećemo tražiti isprike. Hrabro naprijed, bez puno priče. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?