Klinika za pobačaje Planned Parenthood pod krinkom ‘obrazovanja’ indoktrinira djecu bez znanja roditelja

Tajne snimke iz škole u Utahu, SAD, pokazuju kako se administrativni službenici hvale programom u koji su uključili učenike bez znanja ili pristanka roditelja, a na kojima su predavači iz Planned Parenthooda, piše Live Action, prenosi narod.hr.

Kurikul iz lanca klinika za pobačaje

Organizacija „Accuracy in Media” nedavno je objavila snimku na kojoj službenici javnih škola u Utahu raspravljaju o tome kako učenicima uspijevaju izložiti kontroverzne informacije, a da roditelji to ne znaju. To uključuje informacije i savjete izravno iz Planned Parenthooda, najvećeg lanca klinika za pobačaje u zemlji.

Katie Ieremia, ravnateljica Službe stručnog razvoja škola Salt Lake Cityja, objasnila je da se škole koriste nastavnim planom i programom Planned Parenthooda i da Planned Parenthood šalje osoblje u škole da razgovaraju s učenicima. Čini se da roditelji nisu izravno obaviješteni o tome, iako Ieremia tvrdi da su informacije na web-stranici.
„Imamo vrlo blizak odnos s npr. Planned Parenthood i oni stalno dolaze držati predavanja u naše škole.” rekla je. „Dakle, to je drugačije od ostalih mjesta s kojima ste razgovarali. Druga mjesta su kao – Planned Parenthood, ne zovite ih!”

Zatim je nastavila objašnjavajući kako se koriste resursima Planned Parenthooda bez izravnog informiranja roditelja.

„U našem okrugu definitivno imamo, a oni imaju… Mislim, oni dolaze kao gosti predavači. Ne samo da imaju nastavu u našim učionicama, već ljudi iz Planned Parenthooda dolaze i govore u našim srednjim školama i višim razredima osnovne i slično.” rekla je.

Bez znanja roditelja

Na pitanje jesu li roditelji obaviješteni o tome, odgovorila je: „Ne. Ne, mi to ne radimo. Ali oni, znate, sve je to objavljeno na našoj web-stranici. I kao svi izvori kojima se koristimo i takve stvari. Dakle, bilo tko može pogledati u bilo koje vrijeme i vidjeti što radimo ili koje su opcije…”

Prikriveni istražitelj je rekao: „Da, ali srećom, oni zapravo ne gledaju.”
„Ne, ne obično.”, odgovorila je Ieremia.

Međutim, pretraživanje na web-stranici Salt Lake City School District za frazu „Planned Parenthood” nije dalo nikakve rezultate.

„Pa, svaka čast tom okrugu što nije u potpunosti sakrio činjenicu da surađuje s Planned Parenthood.”, primijetio je Adam Guilette, predsjednik Accuracy in Media. „Ali koliko bi roditelji trebali biti oprezni da bi bili sigurni da se njihova djeca obrazuju, a ne indoktriniraju?”

Bizarno „obrazovanje“ namijenjeno djeci

Planned Parenthood bio je predmet istrage organizacije Live Action o seksualnom obrazovanju, a ono što je otkriveno bilo je uznemirujuće – posebno s obzirom na to koliko je često Planned Parenthood uključen u rad s djecom. Djeci su takozvani savjetnici iz Planned Parenthooda davali opasne savjete i poticali su ih da eksperimentiraju s BDSM-om (kratica za ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam, op. prev.) i igranjem uloga. Djeci je rečeno da su bičevanje, gušenje, nasilni seksualni odnos i korištenje korbača, stezaljki i konopaca tijekom odnosa normalno i zdravo ponašanje, čak i ako rezultira ozljedama. „Savjetnici” su djevojkama također davali savjete kako da se naviknu na analni seks.

Ipak, roditelji u tim školama možda nemaju pojma da Planned Parenthood pod krinkom „obrazovanja” njihovoj djeci prenosi tu vrstu štetnih informacija.

Prevela: Diana Stjepandić

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?